• Sterk Programma

  Onze spieropbouw formulier voor mannen om sterker en gespierder te worden

Is dit voor jou herkenbaar?

Wil je spiermassa opbouwen maar weet je niet waar je moet beginnen of fitness je regelmatig maar boek je weinig tot geen resultaat?

​Je wil een gespierder lichaam maar je geen idee waar je moet beginnen of welk programma je moet volgen. Of je fitnesst als een tijd fanatiek maar je schouders worden niet breder, die sixpack is nog steeds niet te zien of je borst wil maar niet groeien. Dit is erg frustrerend!

Voor jou hoeft dit niet zo te zijn

Er is een manier waarop je wel dat gespierde, sterke lijf kan creëren. Terwijl je daarnaast gewoon het leven kan leiden zoals je dat zelf graag wilt. Geen crashdieet of elke dag rijst, kip en broccoli. Maar optimaal van het leven genieten maar dan als betere versie van jezelf.

De oplossing = het Sterk Programma

Als je alles hebt geprobeerd en niets werkt dan ligt het maar aan een ding: je doet niet wat werkt voor jou als uniek persoon.
 1. Je hebt geen plan wat totaal afgestemd in is op jouw lichaam en dat gemaakt is door een expert
 2. Je staart je blind op je trainingen terwijl voeding, training, gedrag en herstel samen bepalen of jij het optimale resultaat behaalt
 3. Je omgeving is misschien niet ingericht op succes en je mist coaching. Je mist ondersteuning van iemand die je stimuleert in goede en mindere tijden

Wat is het Sterk Programma voor mannen?

Het Sterk Programma is ons spieropbouw formule speciaal ontwikkeld voor mannen die een sterk en gespierd lijf willen. Het programma is ontwikkeld op basis van de meest recente wetenschappelijke info en onder begeleiding van een expert met een schat aan ervaring.

Voor wie is het Sterk Programma

Het Sterk programma voor alle mannen vanaf 18 jaar die brede schouders, een gespierde borst, brede armen en benen als boomstammen willen. Is afvallen je doel met behoud van spiermassa? Dan is het Ripped Body Programma het meest geschikt. Wat kan ik van het Sterk Programma verwachten?

Wat kan ik van het Sterk Programma verwachten?

Gedrag Het opbouwen van spiermassa kost tijd en vraagt consistentie. Regelmatig en voldoende eten, de juiste trainingsprikkel en voldoende slaap voor optimaal herstel. Dit vraagt discipline, geduld en consistentie. We helpen je bewust te maken van oude gewoontes die jou doel niet ondersteunen en leren je nieuwe gewoontes voor een gezondere leefstijl. Daarnaast helpt je coach met het stellen van realistische doelen en leert je verwachtingen te managen. Consistentie is de sleutel tot succes. Trainen Bij het Sterk programma staat krachttraining centraal. Krachttraining is het systematisch toedienen van een progressieve trainingsprikkel met als doel het verbeteren van je lichaamssamenstelling. Je geeft je spieren iedere training een prikkel om zich verder te ontwikkelen. Je coach motiveert je om dat stapje verder te gaan dan je in je eentje niet zou doen. Je traint 1,2 of 3 keer per week afhankelijk van jou doel en behoeften. Een gemiddelde trainingssessie duurt 45 minuten. In overleg kan de duur van de training aangepast worden. Periodiek evalueer je met je coach. Je doet een fysieke meting en bespreekt de voortgang zodat je gefocust blijft op je doel. Herstel Herstel is een verzamelnaam voor meerdere vormen van herstel. We geven je handvatten om de mate van stress te managen en je slaappatroon in kwaliteit te verbeteren. Daarnaast bepaalt de hoeveelheid rust tijdens en tussen je trainingen hoe effectief jij traint en dus ook hoeveel resultaat jij behaalt. Voeding Om spiermassa op te bouwen is een uitgebalanceerd voedingspatroon essentieel. We leren je de basisprincipes die je nodig hebt om spiermassa op te bouwen en daarmee een gezonder voedingspatroon te creëren en we voorzien je van je persoonlijke voedingsrichtlijnen die je coach op basis van je lichaamssamenstelling voor je berekend. Met deze voedingsrichtlijnen kun je aan de slag gaan. Om je voedingsinname en energieverbruik bij te houden maak je gebruik van onze speciale lifestyle-app die inzicht geeft in je eet- en beweegpatroon. Daarnaast kijkt je coach over je schouder mee en voorziet waar nodig van praktisch advies. Daarnaast adviseren we je een aantal supplementen die als aanvulling dienen op je voedingspatroon en die je herstel zullen bevorderen. Advies op het gebied van supplementen is optioneel.

Hoe werkt het Sterk Programma?

 1. Een van onze coaches neemt contact met je op om een vrijblijvende intake in te plannen
 2. Tijdens een intakegesprek leer je je coach kennen en kijken we naar jouw behoefte. Je coach ontwikkeld op basis van je behoefte jouw Sterk Programma.
 3. Je krijgt elke training de perfecte trainingsprikkel door de juiste combinatie van oefeningen, intensiteit, tempo en rust.
 4. Je krijgt een persoonlijk voedingsplan op basis van je energiebalans en je krijgt lekkere recepten en handige tips van je coach.
 5. Je krijgt inzicht in je herstel en advies op het gebied van slaap en aanbevolen supplementen
 6. Je krijgt inzicht in je gedrag m.b.t. je leefstijl waarin je meer leert over jezelf en wat werkt voor jou
Wat levert het Sterk Programma mij op?

Wat levert het Sterk Programma mij op?

 • Een sterk en gespierd lijf
 • Je zit lekker in je vel en je hebt meer zelfvertrouwen
 • Je leert wat werkt voor jouw lichaam
 • Je ontwikkeld een gezondere leefstijl

5 Redenen om te kiezen voor het Sterk Programma

We krijgen vaak de vraag waarom PT-Leeuwarden anders is dan alle andere methodes op de markt. Naast de vele positieve reviews en mooie resultaten van onze deelnemers moet je voor ons kiezen omdat:
 1. We staan voor duurzame gedragsverandering in plaats van een crashdieet. We willen je de handvatten geven om een leefstijl te ontwikkelen die werkt voor jou voor de rest van je leven. Hierbij proberen we jou van a-z te helpen om de beste versie van jezelf te worden.
 2. We bieden je een totaalprogramma van voeding, training, gedrag en herstel voor optimaal resultaat. Waar veel programma’s zich op 1 of 2 van deze pijlers richten hebben wij na veel onderzoek de perfecte formule gevonden voor het keihard resultaat.
 3. Onze coaches hebben zich tijdens hun opleiding ontwikkeld tot beweeg en- leefstijladviseur en hebben daarnaast een schat aan ervaring ondere andere als strenght and conditioning coach bij Cambuur, Gastera Flames en RTC(regionaal talenten centrum zeilen (zeilen).
 4. Je kan waar en wanneer jij wil kosteloos gebruik maken van onze persoonlijke lifestyle app die je gebruikt om je voeding, beweging en slaap te tracken.
 5. We bieden je alle tools om je gewenste resultaat te behalen voor een super scherpe prijs. Je traint volgens een programma met een wetenschappelijke fundering zodat je de beste keuzes voor jezelf leert maken en een duurzaam resultaat behaalt
Wij streven er naar om zoveel mogelijk mensen te helpen naar een gezondere levensstijl middels onze scherp geprijsde programma’s . Je gezondheid is immers je dierbaarste bezit.

Wat vinden onze doorzetters?

Maak nu een afspraak voor een gratis proefsessie