• Duo Personal Training (Duo PT)

    Je hecht waarde aan goede begeleiding bij je training maar je vindt samen trainen met een buddy ook belangrijk.

Duo Personal training bij PT Leeuwarden

Je hecht waarde aan goede begeleiding bij je training maar je vindt samen trainen met een buddy ook belangrijk. Dan kun je bij PT Leeuwarden terecht voor Duo Personal Training (Duo PT). Na een uitgebreide intake maken we een plan voor jullie samen. Hierin houden we rekening met jullie individuele doelen.

Onze begeleiding is een volledig programma inclusief voeding, bewegen en coaching. Personal training werkt, omdat het een stok achter de deur is en omdat we je helpen n├ęt dat stapje extra te doen.

Bij PT-Leeuwarden werken we samen met jullie aan duurzaam en realistisch resultaat voor Duo PT. Onze personal trainers helpen je onder andere bij:

Samen trainen

Je traint samen met je buddy. Je motiveert elkaar en je trekt je aan je buddy op als het even zwaar is. Nog een groot voordeel van DUO PT is dat je de kosten kunt delen.

Dat maakt onze persoonlijke begeleiding bij PT Leeuwarden extra voordelig.

Je kunt bij PT Leeuwarden ook trainen onder individuele begeleiding of in kleine groepen.

Kijk voor meer informatie bij Personal training of Small group training.

Wat vinden onze doorzetters?

Lees onze reviews

Ellen Kamerbeek
Ellen Kamerbeek
21/03/2024
September vorig jaar samen met een vriendin begonnen bij PT-Leeuwarden met DUO training. Onder begeleiding van Katharina werken we beide aan onze eigen doelen. De begeleiding van Katharina ervaren wij als heel prettig. Ze is kundig, staat open voor alles en zorgt ervoor dat we onze grenzen verleggen en steeds meer kunnen. Dit heeft geresulteerd in meer uithoudingsvermogen, gewichtsverlies en spiermassa. We zijn beide veel fitter en hebben zelfs zin om te sporten! De sfeer is heel gemoedelijk. We zijn meestal alleen met Katharina in de sportschool. Zo nu en dan zijn er ook andere mensen te trainen, maar dat is het dan ook. Als je niet van drukke sportscholen houdt en op zoek bent naar professionele begeleiding, ben je bij PT-Leeuwarden aan het juiste adres!
Aculai
Aculai
16/03/2024
Bij PT Leeuwarden kan je prettig aan je eigen doelen werken! Mijn vriend en ik trainen nu bijna een jaar 1x per week onder begeleiding van Tymo. In die tijd zijn we niet alleen beide 10 kg afgevallen, maar ook heel veel sterker en fitter geworden! Door voedingsadvies die bij onze levensstijl past, kunnen we gezond, gevarieerd, eiwitrijk maar vooral nog steeds erg lekker eten. Wat we vooral hebben geleerd: het draait allemaal om balans. Lukt het een dag, weekend of weekje minder goed? Dan pak je het daarna weer op waar je gebleven was. Door aan doelen te werken die we zelf kiezen, met een check hoe realistisch het is van Tymo, halen we het beste uit onszelf. Dit zorgt ervoor dat we gemotiveerd blijven om aan onszelf te werken (en het blijft een goede stok achter de deur). Persoonlijk heb ik me nog nooit zo fit gevoeld, en nog nooit zo goed gevoeld in mijn eigen lichaam. Zonder de begeleiding van Tymo hadden we dit niet voor elkaar kunnen krijgen.
Daniel De Graaf
Daniel De Graaf
05/03/2024
Samen met mijn vrouw per 1-12 gestart met DUO PT bij Jarmo. Erg relaxte trainer die ons helpt met haalbare doelen, focus op techniek en zichtbaar maar bovenal voelbare resultaten. Passen de methode duidelijk aan op de wensen van de klant.
Bregje Rutten
Bregje Rutten
25/02/2024
Nu ruim een half jaar aan het trainen. Fijne sfeer, toegankelijk, professionele en fijne trainers, voor ons werkt dit super goed! Aanrader.
Karin Zwart
Karin Zwart
03/02/2024
PT Leeuwarden bestaat uit een enthousiast, professioneel team. De trainingen zijn uitdagend/ afwisselend en ze weten je op een goede en positieve manier te motiveren.
Laura Hartman
Laura Hartman
17/01/2024
Vorig jaar gestart met DUO PT, waarbij Jarmo onze trainer is. Erg tevreden over de lessen, waarbij individuele en haalbare doelen worden gesteld. Nu een jaar later merken wij nog steeds wekelijks vooruitgang en gaan we nog met veel plezier naar PT Leeuwarden toe!
Erik Scholten
Erik Scholten
05/12/2023
Evert heeft me goed geholpen om in vorm te blijven na de geboorte van m'n zoontje. Fijne focus op voeding en techniek in de uitvoering van oefeningen. Aanrader!
Anouk Woudstra-Hofman
Anouk Woudstra-Hofman
05/12/2023
Fijne pt. Flexibel, dus goed te combineren met werk of andere verplichtingen. Vervangende trainer bij ziekte vakantie etc. Prima service. Doet zeker recht aan het begrip 'personal training'­čĹŹ
Danique Krol
Danique Krol
25/10/2023
Bij PT-Leeuwarden heb ik na lange tijd weer het sporten opgepakt. Wat me echt bevalt, is dat de sportzaal nooit overvol is als ik train. Ik begon met personal training en schakelde over naar small group training. Het is de perfecte manier om te ontspannen en aan mezelf te werken, vooral met een drukke baan en twee kinderen. Geweldige ervaring!

Maak nu een afspraak voor een gratis proefles