• Duo Personal Training (Duo PT)

    Je hecht waarde aan goede begeleiding bij je training maar je vindt samen trainen met een buddy ook belangrijk.

Duo Personal training bij PT Leeuwarden

Je hecht waarde aan goede begeleiding bij je training maar je vindt samen trainen met een buddy ook belangrijk. Dan kun je bij PT Leeuwarden terecht voor Duo Personal Training (Duo PT). Na een uitgebreide intake maken we een plan voor jullie samen. Hierin houden we rekening met jullie individuele doelen.

Onze begeleiding is een volledig programma inclusief voeding, bewegen en coaching. Personal training werkt, omdat het een stok achter de deur is en omdat we je helpen nét dat stapje extra te doen.

Bij PT-Leeuwarden werken we samen met jullie aan duurzaam en realistisch resultaat voor Duo PT. Onze personal trainers helpen je onder andere bij:

Samen trainen

Je traint samen met je buddy. Je motiveert elkaar en je trekt je aan je buddy op als het even zwaar is. Nog een groot voordeel van DUO PT is dat je de kosten kunt delen.

Dat maakt onze persoonlijke begeleiding bij PT Leeuwarden extra voordelig.

Je kunt bij PT Leeuwarden ook trainen onder individuele begeleiding of in kleine groepen.

Kijk voor meer informatie bij Personal training of Small group training.

Wat vinden onze doorzetters?

Lees onze reviews

Danique Krol
Danique Krol
25/10/2023
Bij PT-Leeuwarden heb ik na lange tijd weer het sporten opgepakt. Wat me echt bevalt, is dat de sportzaal nooit overvol is als ik train. Ik begon met personal training en schakelde over naar small group training. Het is de perfecte manier om te ontspannen en aan mezelf te werken, vooral met een drukke baan en twee kinderen. Geweldige ervaring!
Johannes Van der Meer
Johannes Van der Meer
19/08/2023
Wederom topfit voor het nieuwe voetbalseizoen!
Stefan Bokma
Stefan Bokma
08/08/2023
Zeer blij met de 3 maanden bij PT-Leeuwarden, ik had als doelstelling om meer spier massa en core strength op te bouwen en dat is zeker gelukt! Wij hadden DUO PT van Jarmo die ook enorm heeft geholpen met het specifiek opbouwen van spieren die ook bij mijn sport (Boulderen) er voor heeft gezorgd dat ik nu een paar niveaus hoger kan klimmen dan voorheen. Ook met de voeding hebben we een tijdje begeleiding gehad wat voor ons ook een stukje bewustwording en voor verandering in dieet heeft gezorgd.
Jesse Z
Jesse Z
02/05/2023
Krijg al enige tijd PT van Evert, naar volle tevredenheid. Veel verschillende dingen gedaan momenteel vooral krachttraining. Krijg ook veel tips die ik kan gebruiken wanneer ik zelf in de sportschool train. Absolute aanrader!
Jelke Visser
Jelke Visser
01/05/2023
Toptrainer! Ik hou er van uitgedaagd te worden en dat kan Evert. Na de tijd rustig evalueren, en samen haalbare doelen stellen!
Martine Adema
Martine Adema
21/03/2023
Ik heb 8 maanden getraind bij PT-Leeuwarden en dit was een fantastische investering in mijn gezondheid. Ik voel me echt jaren jonger, veel sterker en ik ben kilos lichter. En heb veel meer energie. De persoonlijke begeleiding van Jarmo heeft me ontzettend gestimuleerd. Bovendien is de sfeer heel aangenaam in de sportschool. Ik raad het iedereen aan.
M P
M P
04/12/2022
Zeer tevreden met de professionaliteit. Arjan is een uitstekende PT. Met goed verstand en kennis van zaken werken we samen aan een gezond en haalbaar doel. Vriendelijk en eerlijk, bedankt!

Maak nu een afspraak voor een gratis proefles