• Personal training

    Met Personal Training bij PT-Leeuwarden helpen we je van a tot z bij het behalen van je doel.

Personal training bij PT Leeuwarden

Gezond eten, genoeg bewegen en op moeilijke momenten verleidingen weerstaan, het kan best lastig zijn om je doel te behalen in je eentje. Met Personal Training bij PT-Leeuwarden helpen we je van a tot z bij het behalen van je doel.

Bij PT Leeuwarden werken we aan duurzaam resultaat. Samen met jou brengen we je
persoonlijke doelen in kaart en maken een realistisch en haalbare plan. Onze personal
trainers helpen je onder andere bij:

  • Afvallen (en op gewicht blijven)
  • Sterker worden
  • Conditie opbouwen
  • Fit- & in shape blijven

Individueel plan

Vaak zien we dat een standaard programma wordt gebruikt voor elk persoon. Wij doen dit
anders. Na een uitgebreide intake ontwikkelen we een individueel plan dat past bij jouw
behoeftes. Geen ‘one size fits all’, maar echt persoonlijke begeleiding met oog op
duurzaamheid en plezier.

Je kunt bij PT Leeuwarden ook trainen in tweetallen of in kleine groepen.

Kijk voor meer informatie bij Duo PT of Small Group Training.

Wat vinden onze doorzetters?

Wat zeggen onze doorzetters?

Rudy Dijkstra
Rudy Dijkstra
24/11/2022
Zeer professioneel en en kundig team!
Remco Veenstra
Remco Veenstra
16/10/2022
Na jaren getobt te hebben met verschillende blessures (na jaren niet te hebben gevoetbald/gesport) vond ik dat het anders moest. Doel was afvallen en spieren sterk te maken zodat ik weer voluit kan sporten. Na 3 maanden 2x in de week gesport te hebben onder Arjan en Evert en mijn eetpatroon aan te passen ben ik 11 kilo afgevallen en zijn mijn spieren weer sterker dan ooit. Ik (41 jaar) kan weer wedstrijden spelen en trainen zonder blessures. Dit is zo lekker. Bedankt mannen!
Fransisca Hoekwater
Fransisca Hoekwater
19/09/2022
Blij met Arjan als trainer. Hij zorgt voor afwisselende lessen en voldoende uitdaging. Veel geleerd ook over houding etc. zodat ik ook goed zelfstandig aan de slag kan.
Daniëlle de Beurs
Daniëlle de Beurs
19/09/2022
Het sporten bij PT Leeuwarden bevalt erg goed. Sinds ruim een half jaar sport ik wekelijks met een vriendin, begeleid door personal trainer Arjan. Arjan is motiverend en heeft elke week een afwisselend programma voor ons. Ook geeft hij duidelijke uitleg over houding en het gebruik van machines, zodat we ook naast duo-PT goed zelf aan de slag kunnen in de sportschool. Bij PT Leeuwarden wordt met je mee gedacht en nemen ze de tijd voor je. De persoonlijke aandacht, fijne benadering en de vooruitgang die ik boek, zorgen ervoor dat ik elke week weer terugkom!
Maaike Bangma
Maaike Bangma
28/06/2022
Super trainingen van Arjan. Prettige sfeer en motiverende omgeving. Hele fijne en persoonlijke begeleiding! Super tevreden!
Elyse Fabbricotti
Elyse Fabbricotti
19/06/2022
Al een tijdje ben ik met Evert aan het boksen. Dit bevalt ontzettend goed! We zijn niet alleen bezig met techniek, maar ook met conditie opbouwen. Deze afwisseling is erg prettig. Het is altijd fijn om met Evert te trainen. Er is altijd tijd voor een leuk praatje en je voelt je gezien.
Renée Leferink
Renée Leferink
05/06/2022
Sinds een paar maanden bezig met persoonlijke begeleiding van Evert, bevalt heel goed! De motivatie om vaker te gaan sporten is weer terug en heb mijn doel om sterker te worden en kilo’s te verliezen bijna bereikt dus ben er heel blij mee!
Lynne
Lynne
10/05/2022
Wij trainen nu een half jaar met z'n tweeën bij PT-Leeuwarden. Elke week doen we andere oefeningen die passen bij onze verschillende trainingsdoelen. Evert begeleidt ons tijdens de training bij het uitvoeren van de oefeningen met aandacht voor techniek. Dat doet hij op een sympathieke en prettige manier. En hij daagt ons uit om elke week net iets meer te doen. Daardoor merken we dat we sterker en fitter worden. De training is een moment in de week om naar uit te kijken.
Wopke van der Kooi
Wopke van der Kooi
08/05/2022
Aantal maanden getraind bij Evert, leuke en professionele trainingen, echt een vakman.
Matthijs Mohlmann
Matthijs Mohlmann
02/05/2022
Ik liep al wat langer met klachten over mijn rug. Nadat ik eindelijk zover was om er wat aan te gaan doen ben ik gaan zoeken en ben ik PT-Leeuwarden tegengekomen. Na verteld te hebben over mijn klachten heeft Evert direct aangegeven dat dit herkenbare problemen zijn en eenvoudig op te lossen. Nou, dat heb ik geweten, na 4x trainen begon ik de verbetering al te merken! En nu na enkele maanden kan ik me al niet meer herinneren wat de laatste keer was dat ik problemen had met mijn rug. Evert heeft veel ervaring met begeleiden en dat is te merken aan zijn kritische blik. Daar krijg je een zeer effectieve training voor terug (en je wordt lichamelijk en mentaal sterker van). De persoonlijke aandacht en de goede sfeer is erg goed waardoor de training ook goed verloopt (deze is altijd al voorbij nog voordat ik er erg in heb).

Maak nu een afspraak voor een gratis proefles