Reviews

We vroegen 3 van onze doorzetters wat ze van PT Leeuwarden en onze werkwijze vinden. Bekijk hieronder de reacties.

Melle

Remco

Margreth

 

Wat zeggen onze doorzetters op Google?

Rudy Dijkstra
Rudy Dijkstra
24/11/2022
Zeer professioneel en en kundig team!
Remco Veenstra
Remco Veenstra
16/10/2022
Na jaren getobt te hebben met verschillende blessures (na jaren niet te hebben gevoetbald/gesport) vond ik dat het anders moest. Doel was afvallen en spieren sterk te maken zodat ik weer voluit kan sporten. Na 3 maanden 2x in de week gesport te hebben onder Arjan en Evert en mijn eetpatroon aan te passen ben ik 11 kilo afgevallen en zijn mijn spieren weer sterker dan ooit. Ik (41 jaar) kan weer wedstrijden spelen en trainen zonder blessures. Dit is zo lekker. Bedankt mannen!
Fransisca Hoekwater
Fransisca Hoekwater
19/09/2022
Blij met Arjan als trainer. Hij zorgt voor afwisselende lessen en voldoende uitdaging. Veel geleerd ook over houding etc. zodat ik ook goed zelfstandig aan de slag kan.
Daniëlle de Beurs
Daniëlle de Beurs
19/09/2022
Het sporten bij PT Leeuwarden bevalt erg goed. Sinds ruim een half jaar sport ik wekelijks met een vriendin, begeleid door personal trainer Arjan. Arjan is motiverend en heeft elke week een afwisselend programma voor ons. Ook geeft hij duidelijke uitleg over houding en het gebruik van machines, zodat we ook naast duo-PT goed zelf aan de slag kunnen in de sportschool. Bij PT Leeuwarden wordt met je mee gedacht en nemen ze de tijd voor je. De persoonlijke aandacht, fijne benadering en de vooruitgang die ik boek, zorgen ervoor dat ik elke week weer terugkom!
Maaike Bangma
Maaike Bangma
28/06/2022
Super trainingen van Arjan. Prettige sfeer en motiverende omgeving. Hele fijne en persoonlijke begeleiding! Super tevreden!
Elyse Fabbricotti
Elyse Fabbricotti
19/06/2022
Al een tijdje ben ik met Evert aan het boksen. Dit bevalt ontzettend goed! We zijn niet alleen bezig met techniek, maar ook met conditie opbouwen. Deze afwisseling is erg prettig. Het is altijd fijn om met Evert te trainen. Er is altijd tijd voor een leuk praatje en je voelt je gezien.
Renée Leferink
Renée Leferink
05/06/2022
Sinds een paar maanden bezig met persoonlijke begeleiding van Evert, bevalt heel goed! De motivatie om vaker te gaan sporten is weer terug en heb mijn doel om sterker te worden en kilo’s te verliezen bijna bereikt dus ben er heel blij mee!
Lynne
Lynne
10/05/2022
Wij trainen nu een half jaar met z'n tweeën bij PT-Leeuwarden. Elke week doen we andere oefeningen die passen bij onze verschillende trainingsdoelen. Evert begeleidt ons tijdens de training bij het uitvoeren van de oefeningen met aandacht voor techniek. Dat doet hij op een sympathieke en prettige manier. En hij daagt ons uit om elke week net iets meer te doen. Daardoor merken we dat we sterker en fitter worden. De training is een moment in de week om naar uit te kijken.
Wopke van der Kooi
Wopke van der Kooi
08/05/2022
Aantal maanden getraind bij Evert, leuke en professionele trainingen, echt een vakman.
Matthijs Mohlmann
Matthijs Mohlmann
02/05/2022
Ik liep al wat langer met klachten over mijn rug. Nadat ik eindelijk zover was om er wat aan te gaan doen ben ik gaan zoeken en ben ik PT-Leeuwarden tegengekomen. Na verteld te hebben over mijn klachten heeft Evert direct aangegeven dat dit herkenbare problemen zijn en eenvoudig op te lossen. Nou, dat heb ik geweten, na 4x trainen begon ik de verbetering al te merken! En nu na enkele maanden kan ik me al niet meer herinneren wat de laatste keer was dat ik problemen had met mijn rug. Evert heeft veel ervaring met begeleiden en dat is te merken aan zijn kritische blik. Daar krijg je een zeer effectieve training voor terug (en je wordt lichamelijk en mentaal sterker van). De persoonlijke aandacht en de goede sfeer is erg goed waardoor de training ook goed verloopt (deze is altijd al voorbij nog voordat ik er erg in heb).