Personal Training Leeuwarden

Samen werken we aan blijvend resultaat

Onze Filosofie

Misschien herken je het wel. Je hebt alles geprobeerd, maar niets helpt. Je geeft je over aan een dieet waarbij je alleen nog maar shakes of andere maaltijdvervanging mag eten, je traint en sport fanatiek, maar toch behaal je geen blijvende resultaten. Zodra je weer overstapt naar normale voeding, of iets minder aan sporten toe komt, vliegen de kilo’s er weer aan. Ondanks alle inspanningen kom je geen steek verder. Helaas komt dit vaak voor. Bij PT-Leeuwarden werken wij aan een gebalanceerde leefstijl, realistisch, duurzaam en afgestemd op jouw doelen. We helpen je de fabels van de feiten te onderscheiden zodat jij effectief te werk kan gaan. Dat houdt in dat we gericht trainen en daarnaast ondersteunen we je met praktische voedingsadviezen, die ervoor zorgen dat je een voedingspatroon ontwikkeld wat goed aansluit bij jouw behoeften. Geen crashdieet, maar een realistisch voedingspatroon die goed aansluit bij jouw levensstijl.

PT Leeuwarden in cijfers

1
Tevreden klanten
1
Kilo's verbrand
1
Doelen behaald

Evert Dijkstra

Personal Trainer

Een aantal jaren geleden ben ik begonnen met het coachen en begeleiden van mensen vanuit het ideaal om mensen te helpen met het vinden van een gezonde balans in hun leven. Als kind was ik een driftig mannetje. Ik kon mijn emoties moeilijk onder controle houden. Ik was snel boos, druk, kon me moeilijk concentreren en ik was te zwaar. Sporten maakte mij rustig, het zorgde ervoor dat ik mijn energie kwijt kon en mij beter kon concentreren. Op latere leeftijd werd ik mij ervan bewust dat een gezonde levensstijl een positieve uitwerking had op mijn mentale gesteldheid en uiteraard op mijn lijf en dat wou ik doorgeven aan anderen.

Tijdens mijn opleiding sport, gezondheid en management ontwikkelde ik mij tot beweeg- en leefstijladviseur. Naast mijn studie heb ik veel praktijkervaring op gedaan als fitnessinstructeur en later als personal trainer bij een groot fitnesscentrum. Naast de werkzaamheden als personal trainer werd ik kracht en conditietrainer bij het Regionaal Talentencentrum Noord.

Maak nu een afspraak voor een gratis proefsessie