• Small group training

    Je wil sporten onder begeleiding van een personal trainer, maar toch het plezier ervaren van het trainen in een groep.

Small group training bij PT Leeuwarden

Je wil sporten onder begeleiding van een personal trainer, maar toch het plezier ervaren van het trainen in een groep. Dan is Small Group Training bij PT-Leeuwarden geschikt voor jou. In onze kleinschalige boutique gym train je in kleine groepjes van maximaal 6 personen. Zo krijg jij de aandacht die je verdient.

Je kunt kiezen uit bootcamp, HIIT, boksles of small group strength training. De trainingen zijn uitdagend met oog voor een stapsgewijze opbouw. Je trainer helpt je bij de juist uitvoering en je buddy’s in de groep stimuleren je om net dat beetje meer te doen. We staan voor keihard resultaat maar ook voor gezelligheid.

Tijdens de trainingen werken we doelgericht, maar houden we de trainingen ook gevarieerd zodat het nooit saai is.

Bepaal je eigen tijd

Met ons flexibele rooster bepaal je zelf wanneer je traint. Je plant je Small group training bij PT Leeuwarden in via onze app.  Je kunt dan je training inplannen op een moment dat het jou uitkomt.

Je kunt bij PT Leeuwarden ook trainen onder individuele begeleiding of trainen in tweetallen. Kijk voor meer informatie bij Personal training of Duo PT.

Wat vinden onze doorzetters?

Lees onze reviews

Danique Krol
Danique Krol
25/10/2023
Bij PT-Leeuwarden heb ik na lange tijd weer het sporten opgepakt. Wat me echt bevalt, is dat de sportzaal nooit overvol is als ik train. Ik begon met personal training en schakelde over naar small group training. Het is de perfecte manier om te ontspannen en aan mezelf te werken, vooral met een drukke baan en twee kinderen. Geweldige ervaring!
Johannes Van der Meer
Johannes Van der Meer
19/08/2023
Wederom topfit voor het nieuwe voetbalseizoen!
Stefan Bokma
Stefan Bokma
08/08/2023
Zeer blij met de 3 maanden bij PT-Leeuwarden, ik had als doelstelling om meer spier massa en core strength op te bouwen en dat is zeker gelukt! Wij hadden DUO PT van Jarmo die ook enorm heeft geholpen met het specifiek opbouwen van spieren die ook bij mijn sport (Boulderen) er voor heeft gezorgd dat ik nu een paar niveaus hoger kan klimmen dan voorheen. Ook met de voeding hebben we een tijdje begeleiding gehad wat voor ons ook een stukje bewustwording en voor verandering in dieet heeft gezorgd.
Jesse Z
Jesse Z
02/05/2023
Krijg al enige tijd PT van Evert, naar volle tevredenheid. Veel verschillende dingen gedaan momenteel vooral krachttraining. Krijg ook veel tips die ik kan gebruiken wanneer ik zelf in de sportschool train. Absolute aanrader!
Jelke Visser
Jelke Visser
01/05/2023
Toptrainer! Ik hou er van uitgedaagd te worden en dat kan Evert. Na de tijd rustig evalueren, en samen haalbare doelen stellen!
Martine Adema
Martine Adema
21/03/2023
Ik heb 8 maanden getraind bij PT-Leeuwarden en dit was een fantastische investering in mijn gezondheid. Ik voel me echt jaren jonger, veel sterker en ik ben kilos lichter. En heb veel meer energie. De persoonlijke begeleiding van Jarmo heeft me ontzettend gestimuleerd. Bovendien is de sfeer heel aangenaam in de sportschool. Ik raad het iedereen aan.
M P
M P
04/12/2022
Zeer tevreden met de professionaliteit. Arjan is een uitstekende PT. Met goed verstand en kennis van zaken werken we samen aan een gezond en haalbaar doel. Vriendelijk en eerlijk, bedankt!

Maak nu een afspraak voor een gratis proefles