• Slank Programma

  Speciaal voor vrouwen die een strak en slank lichaam willen

Is dit voor jou herkenbaar?

Lukt het maar niet om vet te verliezen, fit te worden en je lekkerder in je vel te voelen?

Je hebt alle diëten en trainingsmethodes geprobeerd, maar niks lijkt te werken. Het lukt je maar niet om dat laagje op je buik kwijt te raken, fit te worden en je zelfverzekerder te voelen. Frustrerend he?

Voor jou hoeft dit niet zo te zijn.

Er is een manier waarop je wel dat strakke slanke lichaam kan ontwikkelen zoals je dat graag zou willen. Dit kan zelfs zonder dat je alles er voor aan de kant moet zetten. Je hoeft niet 5 keer per week te sporten en je hoeft niet elke dag rijst met kip en broccoli te eten. Je kan je doel realiseren en tegelijkertijd het leven leiden zoals je dat wilt, maar dan met meer zelfvertrouwen en energie.

De oplossing = het Slank Programma

Wat is het Slank Programma?

Wat is het Slank Programma?

Het Slank programma is het type programma speciaal ontwikkeld voor vrouwen die een fit, strak en slank lichaam willen. Het Slank Programma is ontwikkeld op basis van de meest recente wetenschappelijke info en wordt begeleid door een coach zodat we zeker weten dat het programma het beoogde effect heeft.

Voor wie is het Slank Programma?

Voor wie is het Slank Programma?

Het Slank Programma is voor alle vrouwen vanaf 18 die op duurzame manier willen afvallen en een gezondere leefstijl willen ontwikkelen.

Wil je als vrouw meer spiermassa opbouwen? Dan is het Sterk Programma voor vrouwen het meest geschikt.

Hoe werkt het Slank Programma?

Hoe werkt het Slank Programma?

 1. Nadat je gegevens hebt achtergelaten neemt een van onze coaches contact met je op om een vrijblijvende intake in te plannen
 2. Tijdens een intakegesprek leer je je coach kennen en kijken we naar jouw behoefte. Je coach ontwikkeld op basis van je behoefte jouw Slank Programma.
 3. Je krijgt elke training de perfecte trainingsprikkel door de juiste combinatie van oefeningen, intensiteit, tempo en rust.
 4. Je krijgt een persoonlijk voedingsplan op basis van je energiebalans en je krijgt lekkere recepten en handige tips van je coach.
 5. Je krijgt inzicht in je herstel en advies op het gebied van slaap en aanbevolen supplementen
 6. Je krijgt inzicht in je gedrag m.b.t. je leefstijl waarin je meer leert over jezelf en wat werkt voor jou

Wat kan ik verwachten van het Slank Programma?

Wat kan ik verwachten van het Slank Programma?

GedragEen afgetraind lijf krijg je niet zomaar. Daarvoor moet je werken aan een gebalanceerde leefstijl. Regelmatig en voldoende eten, de juiste trainingsprikkel en voldoende slaap voor optimaal herstel. Dit vraagt discipline, geduld en consistentie. We helpen je bewust te maken van oude gewoontes die jou doel niet ondersteunen en leren je nieuwe gewoontes voor een gezondere leefstijl. Daarnaast helpt je coach met het stellen van realistische doelen en leert je verwachtingen te managen. Consistentie is de sleutel tot succes.

Training
Bij het Slank staat krachttraining in combinatie met high intensity Interval training(HIIT) centraal. Krachttraining is het systematisch toedienen van een progressieve trainingsprikkel met als doel het verbeteren van je lichaamssamenstelling.  Je geeft je spieren iedere training een prikkel om zich verder te ontwikkelen. Je coach motiveert je om dat stapje verder te gaan dan je in je eentje niet zou doen. Je traint 1,2 of 3 keer per week afhankelijk van jou doel en behoeften. Een gemiddelde trainingssessie duurt 45 minuten. In overleg kan de duur van de training aangepast worden. Periodiek evalueer je met je coach. Je doet een fysieke meting en bespreekt de voortgang zodat je gefocust blijft op je doel.

Herstel
Herstel is een verzamelnaam voor meerdere vormen van herstel. We geven je handvatten om de mate van stress te managen en je slaappatroon in kwaliteit te verbeteren. Daarnaast bepaalt de hoeveelheid rust tijdens en tussen je trainingen hoe effectief jij traint en dus ook hoeveel resultaat jij behaalt.

Voeding
Om een slank lichaam te creëren is de juiste balans tussen energie-inname en energieverbruik essentieel. Om vet te verliezen moet je een energietekort hanteren waardoor je vet gaat verliezen. Daarnaast is het van belang dat je een juiste verdeling eiwitten, koolhydraten en vetten binnen krijgt. Je energiebehoefte en macroverdeling worden door je coach vertaald naar praktische richtlijnen die jij gebruikt om je calorie-inname te tracken middels onze persoonlijke lifestyle app die je inzicht geeft in je voedings- en bewegingspatroon. Je coach helpt je op de goede weg met lekkere recepten en praktische tips die passen binnen je richtlijnen. Ook adviseren we je een aantal supplementen die dienen als aanvulling op je voedingspatroon. Advies over supplementen is optioneel.

Wat levert het Slank Programma mij op?

Wat levert het Slank Programma mij op?

 • Je zit lekker in je vel en je hebt meer zelfvertrouwen
 • Je leert wat werkt voor jouw lichaam
 • Een strak en slank lijf
 • Je ontwikkeld een gezondere leefstijl

5 redenen om te kiezen voor het Slank Programma

We krijgen vaak de vraag waarom PT-Leeuwarden anders is dan alle andere methodes op de markt. Naast de vele positieve reviews en mooie resultaten van onze deelnemers moet je voor ons kiezen omdat:

 1. We staan voor duurzame gedragsverandering in plaats van een crashdieet. We willen je de handvatten geven om een leefstijl te ontwikkelen die werkt voor jou voor de rest van je leven. Hierbij proberen we jou van a-z te helpen om de beste versie van jezelf te worden.
 2. We bieden je een totaalprogramma van voeding, training, gedrag en herstel voor optimaal resultaat. Waar veel programma’s zich op 1 of 2 van deze pijlers richten hebben wij na veel onderzoek de perfecte formule gevonden voor het keihard resultaat.
 3. Onze coaches hebben zich tijdens hun opleiding ontwikkeld tot beweeg- en leefstijladviseur en hebben daarnaast een schat aan ervaring onder andere als strenght and conditioning coach bij Cambuur, Gastera Flames en RTC(regionaal talenten centrum zeilen (zeilen).
 4. Je kan waar en wanneer jij wil kosteloos gebruik maken van onze persoonlijke lifestyle-app die je gebruikt om je voeding, beweging en slaap te tracken.
 5. We bieden je alle tools om je gewenste resultaat te behalen voor een super scherpe prijs. Je traint volgens een programma met een wetenschappelijke fundering zodat je de beste keuzes voor jezelf leert maken en een duurzaam resultaat  behaalt

 

Als je alles al hebt geprobeerd en niets werkt, dan ligt het maar aan een ding: je doet niet wat werkt voor jou als uniek persoon.

 • Je hebt geen totaalplan gemaakt door een expert dat is afgestemd op jouw lichaam en behoeftes.
 • Je richt je op trainen en/of voeding terwijl training, voeding, gedrag en herstel samen jou resultaat bepalen.
 • Je hebt geen omgeving die gericht is op het behalen van succes en je mist ondersteuning van een coach die je motiveert in goede en slechte tijden.

Wat vinden onze doorzetters?

Maak nu een afspraak voor een gratis proefsessie