• Fit Programma

  Hét programma voor mannen om meer optimaal te sporten. Wordt sterker, sneller en fitter!

Is dit voor jou herkenbaar?

Heb je regelmatig last van vervelende blessures die er voor zorgen dat je niet optimaal kan presteren of wil je werken aan een sterker fysiek zodat je alles uit je sport kan halen?

Je hebt tijdens het uitoefenen van je sport regelmatig pijntjes of je raakt geblesseerd of heb je het gevoel dat je er meer uit kan halen dan er uit komt. Dit kan behoorlijk frustrerend zijn.

Voor jou hoeft dit niet zo te zijn

Met het juiste programma is het mogelijk om wél fit, sterk en pijnvrij te sporten. Met het juiste trainingsprogramma kan jij in een paar uurtjes per week al meer uit je trainingen halen en kan jij je verder ontwikkelen zodat je het optimale uit jezelf kan halen.

Stel je voor dat..

De oplossing = het Fit Programma

Heb jij al veel pogingen gedaan om sterker te worden en niets voldoet aan jouw verwachtingen? Dan ligt het maar aan een ding: Je doet niet wat het beste past bij jou als uniek persoon.

 1. Je hebt geen plan wat totaal afgestemd in is op jouw lichaam en dat gemaakt is door een expert.
 2. Je staart je blind op je trainingen terwijl voeding, training, gedrag en herstel samen bepalen of jij het optimale resultaat behaalt.
 3. Je omgeving is misschien niet ingericht op succes en je mist coaching. Je mist ondersteuning van iemand die je stimuleert in goede en mindere tijden.
Wat is het Fit programma?

Wat is het Fit programma?

Fit programma is ons programma speciaal ontwikkeld voor mannen die het optimale uit hun sport willen halen. Het Fit programma heeft een trainingsprogramma wat wetenschappelijk is onderbouwt en is ontwikkeld door een expert met ervaring en kennis op het gebied van strenght and conditioning.
Voor wie is het Fit programma?

Voor wie is het Fit programma?

Het Fit programma is voor mannen vanaf 18 jaar die sterker, sneller, fitter willen worden met als doel prestatieverbetering binnen je sport. Is jouw doel primair sterker worden en spiermassa opbouwen? Dan is het Sterk programma het meest geschikt voor jou.
Wat kan ik van het Fit programma verwachten?

Wat kan ik van het Fit programma verwachten?

Gedrag Tijdens jouw Fit programma maken we jou bewust van je oude gewoontes die jou niet ondersteunen om jezelf te ontwikkelen en leren we je hoe je deze kunt vervangen door nieuwe gewoontes die bij jou passen en je in je kracht zetten. Daarnaast helpen we je met het managen van verwachtingen en we helpen je met het stellen van realistische doelen. Zo leer je de juiste keuzes te maken die jou op korte en lange termijn laten ontwikkelen tot een completere atleet. Voeding Als het jouw doel is om te presteren dan is een uitgebalanceerd voedingspatroon essentieel. Om te alles uit jezelf te kunnen halen heb je een goeie verdeling koolhydraten, eiwitten en vetten uit je voeding nodig. Deze macronutriënten vertalen wij voor je naar voedingsrichtlijnen die je in onze speciale lifestyle app makkelijk bij kan houden. Daarnaast reken we jouw persoonlijke energiebehoefte uit op basis van jouw lichaamssamenstelling. Naast jouw richtlijnen ondersteunt jouw coach je met handige tips en recepten voor een gezonder voedingspatroon. En adviseren we je welke supplementen je het beste kan gebruiken als aanvulling op je voeding. Training Bij het Fit programma staat sportspecifieke strenght and conditioning centraal. Het programma is gericht op het consistent en systematisch toedienen van een progressieve trainingsprikkel met als doel om de het lichaam optimaal voor te bereiden om een prestatie te kunnen leveren. Herstel Herstel is een verzamelnaam voor meerdere vormen van herstel. We geven je handvatten om de mate van stress te managen en je slaappatroon in kwaliteit te verbeteren. Daarnaast bepaalt de hoeveelheid rust tijdens en tussen je trainingen hoe effectief jij traint en dus ook hoeveel resultaat jij behaalt.
Hoe werkt het Fit programma?

Hoe werkt het Fit programma?

 1. Een van onze coaches neemt contact met je op om een vrijblijvende intake in te plannen;
 2. Tijdens een intakegesprek leer je je coach kennen en kijken we naar jouw behoefte;
 3. Je coach ontwikkeld op basis van je behoefte jou persoonlijke Fit programma;
 4. Je krijgt elke training de perfecte trainingsprikkel door de juiste combinatie van oefeningen, intensiteit, tempo en rust;
 5. Je krijgt een persoonlijk voedingsplan op basis van je energiebalans en je krijgt lekkere recepten en handige tips van je coach;
 6. Je krijgt inzicht in je herstel en advies op het gebied van slaap en aanbevolen supplementen;
 7. Je krijgt inzicht in je gedrag m.b.t. je leefstijl waarin je meer leert over jezelf en wat werkt voor jou.
Wat levert het Fit Programma op?

Wat levert het Fit Programma op?

 • Je krijgt een fit en sterk lichaam
 • Je zit lekker in je vel en voelt je zelfverzekerd
 • Je hebt minder blessures
 • Je leert wat werkt voor jouw lichaam
 • Een gezondere levensstijl die je volhoudt

5 redenen om te kiezen voor het Fit Programma

We krijgen vaak de vraag waarom PT-Leeuwarden anders is dan alle andere methodes op de markt. Naast de vele positieve reviews en mooie resultaten van onze deelnemers moet je voor ons kiezen omdat:
 1. We staan voor duurzame gedragsverandering in plaats van een crashdieet of zo snel mogelijk zoveel mogelijk resultaat. We willen je de handvatten geven om een leefstijl op te ontwikkelen die werkt voor jou voor de rest van je leven. Hierbij proberen we jou van a-z te helpen om de beste versie van jezelf te worden.
 2. We bieden je een totaalprogramma van voeding, training, gedrag en herstel voor optimaal resultaat. Waar veel programma’s zich op 1 of 2 van deze pijlers richten hebben wij na veel onderzoek de perfecte formule gevonden voor het keihard resultaat.
 3. Onze coaches hebben zich tijdens hun opleiding ontwikkeld tot beweeg en-leefstijladviseur en hebben daarnaast een schat aan ervaring als strenght and conditioning coach bij Cambuur, Gastera Flames en RTC(regionaal talenten centrum zeilen (zeilen).
 4. Je kan waar en wanneer jij wil kosteloos gebruik maken van onze persoonlijke lifestyle app die je gebruikt om je voeding, beweging en slaap te tracken.
 5. We bieden je alle tools om je gewenste resultaat te behalen voor een super scherpe prijs. Je traint volgens een programma met een wetenschappelijke fundering zodat je de beste keuzes voor jezelf leert maken en een duurzaam resultaat behaalt.
 6. Wij streven er naar om zoveel mogelijk mensen te helpen naar een gezondere levensstijl middels onze scherp geprijsde programma’s . Want je gezondheid is je dierbaarste bezit.

Wat vinden onze doorzetters?

Maak nu een afspraak voor een gratis proefsessie