• Fit Programma

  Speciaal voor vrouwen die een sterk en fit lichaam willen

Is dit voor jou herkenbaar?

Lukt het je maar niet om spieren te ontwikkelen op de juiste plekken en je fit, sterk en zelfverzekerd te voelen?

Je hebt al veel geprobeerd, maar niks lijkt te helpen. Het lukt maar niet om rondingen aan te komen op de plekken waar je dat graag wil. Je heb al meerdere trainingsschema’s en diëten geprobeerd maar het heeft allemaal niet het gewenste resultaat. Best frustrerend!s

 • Je traint consistent maar je ziet weinig tot geen verschil
 • Je squat voor die ronde billen maar alleen je benen worden sterker
 • Je doet veel cardio want dat is nodig om je spieren te gaan zien
 • Je volgt al tijden het zelfde trainingsschema maar je wordt niet sterker
 • Je hebt een abonnement bij een sportschool genomen maar je weet niet welke oefeningen het beste voor je zijn
 • Je hebt slechte genen dus een sterk lichaam is niet voor je weggelegd

Voor jou hoeft dit niet zo te zijn

Er is een manier waarop je wel dat sterke, gevormde lijf kunt ontwikkelen zoals je dat graag voor je ziet. Zonder dat je daar alles voor op hoeft te geven, want je wil nog wel van het leven genieten. Je haalt alles uit het leven met meer energie, kracht en zelfvertrouwen.

Stel je voor dat..

 • Je wel lekker in je vel zit en je krachtig voelt
 • Je wel dat sexy jurkje aan durft wat al tijden in de kast hangt
 • Je wel complimenten krijgt over hoe goed je er uit ziet
 • Je wel met trot en zelfvertrouwen in de spiegel kijkt
 • Je wel keihard resultaat krijgt

De oplossing = het Fit Programma

Als je alles al hebt geprobeerd en niets werkt, dan ligt het maar aan een ding: je doet niet wat werkt voor jou als uniek persoon

1. Je hebt geen totaalplan gemaakt door een expert dat is afgestemd op jouw lichaam en behoeftes.

2. Je richt je op trainen en/of voeding terwijl training, voeding, gedrag en herstel samen jou resultaat bepalen.

3. Je hebt geen omgeving die gericht is op het behalen van succes en je mist ondersteuning van een coach die je motiveert in goede en slechte tijden.

Wat is het Fit programma?

Wat is het Fit programma?

Het Fit Programma is ons spieropbouw programma speciaal voor vrouwen die ronde vormen willen

ontwikkelen en krachtiger en zelfverzekerder in het leven willen staan. Het Sterk Programma is ontwikkeld

op basis van de nieuwste wetenschappelijke info en wordt begeleid door een coach die je motiveert en adviseert zodat we kunnen garanderen dat het programma resultaat geeft.

Voor wie is het Fit Programma?

Voor wie is het Fit Programma?

Het Fit Programma is voor alle vrouwen vanaf 18 jaar die ronde vormen willen ontwikkelen en sterker willen worden. Wil je als vrouw afvallen en vet verliezen dan is het Slank Programma het meest geschikt.

Wat kan ik verwachten van het Fit Programma?

Wat kan ik verwachten van het Fit Programma?

Gedrag

Een sterk en gevormd lijf krijg je niet zomaar. Daarvoor moet je werken aan een gebalanceerde leefstijl. Regelmatig en voldoende eten, de juiste trainingsprikkel en voldoende slaap voor optimaal herstel. Dit vraagt discipline, geduld en consistentie. We helpen je bewust te maken van oude gewoontes die jou doel niet ondersteunen en leren je nieuwe gewoontes voor een gezondere leefstijl. Daarnaast helpt je coach met het stellen van realistische doelen en leert je verwachtingen te managen. Consistentie is de sleutel tot succes.

Training

Bij het Fit Programma staat krachttraining centraal. Krachttraining is het systematisch toedienen van een progressieve trainingsprikkel met als doel het verbeteren van je lichaamssamenstelling. Je geeft je spieren iedere training een prikkel om zich verder te ontwikkelen. Je coach motiveert je om dat stapje verder te gaan dan je in je eentje niet zou doen. Je traint 1,2 of 3 keer per week afhankelijk van jou doel en behoeften. Een gemiddelde trainingssessie duurt 45 minuten. In overleg kan de duur van de training aangepast worden. Periodiek evalueer je met je coach. Je doet een fysieke meting en bespreekt de voortgang zodat je gefocust blijft op je doel.

Herstel

Herstel is een verzamelnaam voor meerdere vormen van herstel. We geven je handvatten om de mate van stress te managen en je slaappatroon in kwaliteit te verbeteren. Daarnaast bepaalt de hoeveelheid rust tijdens en tussen je trainingen hoe effectief jij traint en dus ook hoeveel resultaat jij behaalt.

Voeding

Om een krachtig lichaam te creëren is de juiste balans tussen energie-inname en energieverbruik essentieel. Om spiermassa aan te komen is het belangrijk om een positieve energie balans te hanteren. Daarnaast is het van belang dat je een juiste verdeling eiwitten, koolhydraten en vetten binnen krijgt. Je energiebehoefte en macroverdeling worden door je coach vertaald naar praktische richtlijnen die jij gebruikt om je calorie-inname te tracken middels onze persoonlijke lifestyle app die je inzicht geeft in je voedings- en bewegingspatroon. Je coach helpt je op de goede weg met lekkere recepten en praktische tips die passen binnen je richtlijnen. Ook adviseren we je een aantal supplementen die dienen als aanvulling op je voedingspatroon. Advies over supplementen is optioneel.

Hoe werkt het Fit Programma?

Hoe werkt het Fit Programma?

1. Nadat je gegevens hebt achtergelaten neemt een van onze coaches contact met je op om een vrijblijvende intake in te plannen

2.Tijdens een intakegesprek leer je je coach kennen en kijken we naar jouw behoefte. Je coach ontwikkeld op basis van je behoefte jouw Fit Programma.

3. Je krijgt elke training de perfecte trainingsprikkel door de juiste combinatie van oefeningen, intensiteit, tempo en rust.

4. Je krijgt een persoonlijk voedingsplan op basis van je energiebalans en je krijgt lekkere recepten en handige tips van je coach.

5. Je krijgt inzicht in je herstel en advies op het gebied van slaap en aanbevolen supplementen

6. Je krijgt inzicht in je gedrag m.b.t. je leefstijl waarin je meer leert over jezelf en wat werkt voor jou

Wat levert het Fit Programma mij op?

Wat levert het Fit Programma mij op?

• Een sterk en gevormd lijf

• Je zit lekker in je vel en je hebt meer zelfvertrouwen

• Je leert wat werkt voor jouw lichaam

• Je ontwikkeld een gezondere leefstijl

5 redenen om te kiezen voor het Fit Programma

We krijgen vaak de vraag waarom PT-Leeuwarden anders is dan alle andere methodes op de markt. Naast de vele positieve reviews en mooie resultaten van onze deelnemers moet je voor ons kiezen omdat:

1. We staan voor duurzame gedragsverandering in plaats van een crashdieet. We willen je de handvatten geven om een leefstijl te ontwikkelen die werkt voor jou voor de rest van je leven. Hierbij proberen we jou van A-Z te helpen om de beste versie van jezelf te worden.

2. We bieden je een totaalprogramma van voeding, training, gedrag en herstel voor optimaal resultaat. Waar veel programma’s zich op 1 of 2 van deze pijlers richten hebben wij na veel onderzoek de perfecte formule gevonden voor het keihard resultaat.

3. Onze coaches hebben zich tijdens hun opleiding ontwikkeld tot beweeg- en leefstijladviseur en hebben daarnaast een schat aan ervaring onder andere als strenght and conditioning coach bij Cambuur, Gasterra Flames en RTC(regionaal talenten centrum zeilen (zeilen).

4. Je kan waar en wanneer jij wil kosteloos gebruik maken van onze persoonlijke lifestyle-app die je gebruikt om je voeding, beweging en slaap te tracken.

5. We bieden je alle tools om je gewenste resultaat te behalen voor een super scherpe prijs. Je traint volgens een programma met een wetenschappelijke fundering zodat je de beste keuzes voor jezelf leert maken en een duurzaam resultaat behaalt

Wij streven er naar om zoveel mogelijk mensen te helpen naar een gezondere levensstijl middels onze scherp geprijsde programma’s . Je gezondheid is immers je dierbaarste bezit.

Wat vinden onze doorzetters?

Maak nu een afspraak voor een gratis proefsessie